Begär ett erbjudande om varumärkesskydd i andra länder

* INDIKERAR ETT OBLIGATORISKT FÄLT

Läs mer om internationellt skydd av varumärken 

Varför lönar det sig att använda sig av våra tjänster?

Vi utvärderar huruvida det finns brister i den ursprungliga nationella ansökan

Eventuella brister i den nationella ansökan belastar också en internationell ansökan som grundar sig på denna. Vi utför nödvändiga korrigeringar av den nationella ansökan innan den internationella ansökan görs.

Vi optimerar det internationella skyddets hastighet och kostnader

Vi utvärderar i vilka länder det lönar sig eller är möjligt att göra en internationell ansökan och i vilka länder en ansökan bör göras nationellt. En internationell ansökan är i regel det bästa alternativet, men så är inte alltid fallet.

Vi hjälper er i den internationella processen

En del av den internationella processen är att kommunicera med såväl WIPO (World Intellectual Property Organisation) som ett flertal länders myndigheter. Detta hör till vår vardag. Vi övervakar även förfallodatum åt er.

Vårt globala nätverk står till ert förfogande

Vi har befintliga förhållanden med ett flertal ombudsbyråer i alla betydande länder. Om exempelvis Japans varumärkesmyndighet ger ett interimistiskt beslut, bör detta besvaras av ett lokalt ombud.

Du har säkert viktigare saker för dig

Att reda ut saker tar tid. Till exempel, varför kräver USA:s myndigheter MM18-formulär eller till vilken del kan man kräva prioritet? Var hittar man ett pålitligt kinesiskt ombud? Låt de här frågorna vara våra bekymmer. Vi har svaren på dem.

Våra tjänster har 100% nöjdhetsgaranti

 

Våra kunder rekommenderar oss

Jag använde mig av Tavaramerkki.fi:s tjänster för att skydda mitt varumärke. Saken sköttes snabbt, och jag fick dessutom expertrådgivning per telefon gällande utformande av varumärkesansökan och dess registrering. Jag kan rekommendera tjänsten åt andra.
Harri Vaismaa, Biodem Medical Oy

Vi har väldigt goda erfarenheter av samarbetet. Det är trevligt att ha att göra med Ipriq. Allt har gått fint och vi är nöjda med deras sakkunnighet.
Noora Mustajärvi, Luin Oy

Ipriq skötte ansökningsprocessen i olika länder i sin helhet, så vi behövde inte spendera tid på det. Ipriqs verksamhet var rejäl och professionell, och arvodet som betalades till dem var inte speciellt stort.
Veli-Pekka Piirainen, Critical Force Oy

Jag rekommenderar utan tvekan tjänsten. På basis av min egen upplevelse är Ipriq den bästa möjliga partnern i sådana här sammanhang.
Tommi Lähde, the other danish guy

 

World’s Leading Trademark Professionals 2017, 2018

Big-firm expertise but with added flexibility and lower costs.
World’s Leading Trademark Professionals 2018

Boon for startups and global giants alike.
World’s Leading Trademark Professionals 2018

Om oss

Ipriq Intellectual Property Law är en ledande nordeuropeisk varumärkesbyrå. Vår kundkrets består i huvudsak av startups samt små och medelstora företag. Vi satsar i synnerhet på att utveckla och erbjuda elektroniska tjänster. Ifjol gjorde vi flest EU-varumärkesansökningar av alla finska byråer.