Om Reggster

Reggster är ett verktyg för ansökning om EU-varumärken. Att göra en varumärkesansökan hos Reggster är snabbt, roligt, enkelt och säkert. Det tar mindre än 10 minuter att fylla i alla detaljer. Din ansökan lämnas in och hanteras av Ipriq Intellectual Property Laws jurister, baserade i Helsingfors, Finland.

Reggster baserar sig på ett elektroniskt varumärkesansökningsverktyg, som vi ursprungligen skapade för att hjälpa finska företag att ansöka om varumärkesskydd i Finland, EU och samtliga WIPO-länder. Den finska plattformen visade sig vara en omedelbar fullträff, och den rullar i nuläget väldigt framgångsrikt (se Tavaramerkki.fi). Vi har tagit med oss lärdomarna från den resan och skapat världens bästa varumärkesansökningsverktyg online för dig.

Hur jämför vi oss med våra konkurrenter?

 

Reggster
Andra ansökningsverktyg online
Traditionella advokatbyråer
Gör det själv
Snabbt
✔ / X
X
Budgetvänligt
✔ / X
X
Juridisk representation
X
Du behöver inte förlita dig på din egen expertis
X
X
Inga tilläggskostnader för extra klasser
X
X
n/a
Garanterat pengarna tillbaka
✔ / X
X
n/a
Inget krav på registrering vid användning
X
n/a

Om Ipriq Intellectual Property Law

Ipriq Intellectual Property Law grundades 2016 av immaterialrättsjuristerna Erkki Holmila och Jarmo Talvitie, båda med en lång och framgångsrik karriär på en betydande immaterialrättslig advokatbyrå bakom sig, och med erfarenhet av att rådgiva många av världens mest värdefulla märken och företag. Grundandet av Ipriq uppmärksammades av the World’s Leading Trademark Professionals-publikationen, som skrev att Ipriq kommer att bli en förmån för såväl start-up-företag som globala jättar.

Vårt huvudsakliga fokus ligger på att skapa digitala juridiska tjänster för små och medelstora företag runtom i världen. Genom att digitalisera och automatisera många av de rutinuppgifter som immaterialrättsjurister utför dagligen, kan vi tillhandahålla tjänster med högre kvalitet och konsekvens. Som en extra bonus är våra tjänster billigare, snabbare, enklare och mer transparenta att använda.

Du kan läsa mer om Ipriq på vår hemsida.

Erkki Holmila

Erkki Holmila

Co-founder, Ipriq Intellectual Property Law
IP Lawyer, Trademark Attorney

“Internationally regarded prosecution expert” 
–  World Trademark Review, The World’s Leading Trademark Professionals 2016

“Superb strategist”
– World Trademark Review, The World’s Leading Trademark Professionals 2015