Skydda ditt varumärke i EU enkelt och supersnabbt

Gör en varumärkesansökan supersnabbt. Vi sköter hela processen åt dig.

QuickCheck™ – Kontrollera ditt EU-varumärkes ursprungliga särprägel

Kontrollera ditt EU-varumärkes ursprungliga särprägel. Skriv ner ditt varumärke samt dina varor/tjänster i fälten nedan. Vi bedömer ditt europeiska varumärkes särprägel och skickar en rapport till din e-post.

inkluderar en bedömning av ditt varumärkes särprägel enligt EU trademark office’s praxis. Notera att QuickCheck inte inkluderar en sökning efter tidigare registrerade varumärken, utan endast gällande huruvida ditt varumärke har den ursprungliga särprägel som krävs för att fungera som ett varumärke i den Europeiska unionen.

Hur fungerar det?

Reggster är det enklaste sättet att skydda ditt varumärke i den Europeiska unionen. Allt sköts online, det tar dig endast 10 minuter, och du representeras av internationellt erkända immaterialrättsjurister.

1

FYLL I BLANKETTEN

Besvara några enkla frågor gällande ditt varumärke.

2

PRELIMINÄR BEDÖMNING

Vi skickar en länk till vårt erbjudande/förslag till dig. Vårt erbjudande/förslag baserar sig på informationen du gett, vår erfarenhet och vårt juridiska kunnande.

3

ACCEPTERA ERBJUDANDET/FÖRSLAGET

Du kan nu slutföra beställningen och betala den juridiska avgiften. Du får en bekräftelse gällande din varumärkesregistrering inom kort.

Reggster – supersnabb och enkel registrering av EU-varumärken

Vi hjälper dig identifiera, skydda, sköta och utveckla immateriella rättigheter, inkluderat varumärke, design, patent, copyright och domännamn. Våra jurister har arbetat med världsledande märken i mer än 15 år per jurist i genomsnitt. Reggster tillhandahålls av Ipriq Intellectual Property Law, en digital juridisk byrå för start-ups samt små och medelstora företag runtom i världen.

Erkki Holmila

Erkki Holmila

Managing Partner, Medgrundare, Immaterialrättsjurist, European trademark attorney

Referenser

Enligt Yeply är alla cyklar värda att underhålla  och ditt eget varumärke värt att skydda

Finska Yeply för cykelunderhåll till kunderna. Ipriq har hjälpt företaget, som siktar på den internationella marknaden, att registrera EU-varumärket för såväl namnet som logotypen. En invändning har gjorts gentemot varumärket, och Ipriq representerar Yeply också i invändningsprocessen.

LÄS MER »

The other danish guy’s internationella framgång baserar sig på varumärket — att inte skydda det skulle vara otroligt dumt!

Det finska underklädesmärket the other danish guy exporterar världens bästa underkläder till den internationella marknaden. Ipriq har hjälpt företaget att bygga sin varumärkesstrategi och assisterat i alla praktiska frågor. Dessa frågor är av största vikt när vi talar om att bygga en internationell verksamhet kring ett välkänt och uppskattat märke.

LÄS MER »

En registrering täcker 28 länder

Ett EU-varumärke täcker samtliga 28 EU-medlemsstater. Genom en registrering skyddar du ditt varumärke på världens största marknad. Kostnaden för att upprätthålla ett EU-varumärke är bara några euro per land per år.

Miljoner konsumenter

Länder

Biljoner $ GDP

%

Av den globala importen